Spectacol gratuit pentru personalul medical din Satu Mare

S-a împlinit un an de la declanșarea pandemiei. Evenimentele recente au schimbat radical viața tuturor, dar mai ales a supraîncărcat un sistem de sănătate deja schilodit de ani de nepăsare și management defectuos. În acest context, speranțele și totodată așteptările tuturor, s-au întors către resursa umană din acest sistem.

Acum, e rândul nostru să aducem mulțumiri personalului medical care a rămas alături de bolnavi, indiferent de lipsurile cu care s-a confruntat, ducând o luptă de Sisif cu un virus hotărât să ne dea viețile peste cap.

Deși este puțin pentru cât ar merita pentru eforturile aproape supraumane, în semn de mulțumire, am pregătit pentru angajații din sistemul de sănătate din Satu Mare o seară specială la teatru.

Trupa Mihai Raicu invită personalul subordonat Ministerului Sănătății la vizionarea  spectacolului concert METAMORFOZE, pus la cale de membrii trupei Fără Zahăr.

Evenimentul are loc duminică 30 mai, la ora 19.00, pe Scena Mare a Teatrului de Nord. Intrarea este gratuită pentru toți angajații din sistemul de sănătate.

Rezervările se pot face la agenția Teatrului din strada Horea nr. 6, telefonic la nr. 2061/ 712 106 sau pe email la adresa agentie.teatruldenord@gmail.. Având în vedere numărul limitat de locuri din sală, rugăm persoanele interesate să își rezerve bilete din timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.