Cosmin Dorle, numit secretar general al Instituției Prefectului Satu Mare

Prin Decizia 328/24.05.2021 premierul Florin Cîțu a dispus exercitarea, cu caracter temporar, de către Cosmin-Mihai Dorle a funcției publice vacante din categoria înalților funcționari publici de secretar general al Instituției Prefectului Județul Satu Mare.

Prefectul Altfatter Tamas a dat citire deciziei de numire pe noua funcție și i-a urat colegului Cosmin Dorle mult succes în activitate.

Consider că exercitarea acestei funcții din categoria înalților funcționari publici prin promovarea unei persoane cu o vastă experiență din cadrul Instituției Prefectului este oportună, acest lucru va duce în special la deblocarea aplicării legilor fondului funciar. Am încredere că lucrurile se îndreaptă din acest moment într-o direcție bună. Atribuțiile noii funcții de secretar general sunt vitale pentru buna funcționare a instituției dar și pentru cea a administrației județului nostru”, spune prefectul.

Cosmin-Mihai Dorle a debutat în administrație în anul 2004 ca expert în cadrul Corpului de control al prefectului iar din anul 2013 este șeful Serviciului Juridic și Contencios Administrativ din Instituția Prefectului Județul Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.