Fetița de 12 ani, agresata la intrarea într-un bloc

Un bărbat în vârstă de 32 ani a fost arestat preventiv, duminică, după ce a molestat o fetiţă de 12 ani la intrarea într-un bloc din Oradea. Individul a fost eliberat recent din Penitenciarul Satu Mare.

Fetiţa voia să intre în momentul în care a fost atacată, din spate, de către un individ.

Inculpatul în vârstă de 32 ani a tras-o de haine şi a pipăit-o pe minoră, a prins-o de fund, cu intenţia de a o forţa să intre în scara blocului, însă a abandonat această acţiune, întrucât au intervenit mai multe persoane”, se arată în comunicatul procurorilor.

Oamenii auziseră strigătele fetiţei şi au intervenit, atacatorul fugind imediat. El a fost prins, însă, la intersecţia străzilor Oneştilor cu Cazaban, de tatăl fetiţei şi de orădeni din zonă, care l-au şi imobilizat până la sosirea poliţiştilor.

Augustin Berceni a fost dus la sediul Poliţiei Municipiului Oradea. La Poliție individul a declarat „Ştiţi voi. Eram beat. Am băut”, potrivit comunicatului anchetatorilor.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul este recidivist, fiind eliberat de doar câteva luni din Penitenciarul Satu Mare, unde a fost închis pentru infracţiuni rutiere.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.