Bărbatul care și-a ucis fiul de 8 ani, condamnat la pușcărie pe viaţă

Bărbatul din Cluj care și-a ucis fiul de numai 8 ani în iulie 2020, Takacs Gyorgy, a fost condamnat la închisoare pe viața.

În vara anului trecut, un băiat de 8 ani, din Cluj-Napoca, care a fost dat dispărut de acasă pe data de 25 iulie şi era căutat de Poliţie, a fost găsit mort în mașina tatălui său, într-un sat din zona oraşului Turda, având o plagă rezultată prin înjunghiere în piept.

După ce și-a înjunghiat mortal copilul, bărbatul a încercat să-și ia viața, când a fost prins de polițiști.

Judecătorii de la Tribunalul Cluj au spus că băiatul de 8 ani a fost ucis cu premeditare.

La data de 25 iulie, începând cu ora 22:00 aproximativ, inculpatul T. G. l-a lipsit de libertate pe fiul său minor T.G. jr. iar în noaptea de 25 spre 26 iulie, în urma unei acțiuni premeditate, inculpatul l-a ucis prin înjunghiere în zona toracică stângă cu un corp tăietor înțepător. La data de 28 iulie în jurul orei 11:00 minorul a fost găsit decedat pe bancheta din spate a autovehiculului folosit de inculpat, abandonat pe partea dreaptă a unui drum județean orientat cu fața către satul Filea de Jos”, au spus magistrații clujeni.

Tatăl și-a înjunghiat copilul de 8 ani pentru a se răzbuna pe soție. Acesta a fost prins la Filea de Jos.

Când i-a văzut pe polițiști, Takacs Gyorgy a luat cuțitul și și-a tăiat venele de la ambele mâini. Tentativa nu i-a reușit, iar un echipaj i-a acordat primul ajutor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.