I-a furat iubitei 170.000 de euro, a îngropat banii și a fugit din țară

Polițiștii încearcă să dea de urma unui tânăr de 30 de ani care i-a furat iubitei sale 170.000 euro. Hoțul a îngropat banii furați și a fugit din țară. Banii erau proveniti în urma unei mosteniri.

La data de 19 mai, ca urmare a activităților întreprinse și în baza probatoriului administrat, s-a stabilit că exista posibilitatea ca suma de bani sustrasă să fie ascunsă în două locații din comuna Boldur, județul Timiș. Astfel, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, polițiștii din Lugoj au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, în comuna Boldur. În urma perchezițiilor, au fost descoperiți 110.300 de euro. La o locație au fost găsiți 20.000 de euro, îngropați în curtea casei, iar, la a doua locație, au fost găsiți 90.300 de euro, îngropați într-o anexă”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

În urma anchetei, oamenii legii au stabilit că individul în vârstă de 30 de ani nu este în țară. Se fac cercetări pentru recuperarea întregii sume și tragerea la răspundere a hoțului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.