Mama șoferului de TIR ucis în Franța, apel disperat:„Suntem o familie distrusă”

Mama șoferului român de TIR care a fost ucis fără milă într-o parcare din Franța, Mihai Spataru, e disperată. Familia bărbatului nu poate să-i aducă trupul neinsufletit în țară deoarece nu dispun de suma necesară pentru repatriere.

Noi nu am cerut bani nimănui, suntem săraci, cu 800 de lei pe lună. Pentru înmormântare am făcut împrumut la bancă. Singurul nostru ajutor era o rentă pe care mi-a făcut-o băiatul pentru supraviețuire. Ăștia suntem, vreau să ne ajute Dumnezeu, să îmi aduc băiatul, să plâng continuu privindu-i poza și cu lumânări aprinse. Nu doresc nimănui să treacă prin ce trec eu acum, Dumnezeu cu mila, atât mi-a mai rămas, să strig la el!

Îl vreau acasă, nu știu când îl vor repatria, suntem o familie distrusă, nu știu cum o să trec peste această nenorocire, nu mai știm nimic, nimeni nu ne contactează, el este încă la morgă în Franța, Doamne, dă-mi putere!” a scris mama lui Mihai, pe Facebook.

Mihai a fost ucis cu sânge rece sub ochii soţiei sale care a cerut ajutorul celorlalţi şoferi aflaţi în parcare, dar care nu au coborât din maşini de frică să nu fie atacaţi.

Soția lui Mihai a strigat disperată după ajutor, dar ceilalți șoferi de TIR nu au coborât din camioane: „Rușine!!! V-ați încuiat în cabine!”. Românul a fost înjunghiat de două ori, nu a avut nicio şansă de supravieţuire.

Tragedia a avut loc într-o parcare din nordul țării. Luni, procuratura din Amiens a anuntat deschiderea unei anchete.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.