Accident cumplit. O persoana incarcerata dupa ce s-a izbit cu autoutilitara de un TIR (Foto)

Șoferul unui vehicul, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Aiud, care se deplasa înspre Cluj-Napoca a intrat într-un TIR, condus de un bărbat de 61 de ani, din Miercurea Ciuc. În urma impactului a rezultat rănirea sofferului de 51 de ani, care a fost transportat la o unitate medicală.

Accidentul s-a produs pe DN 1 Huedin – Oradea, în zona localitatii Bologa (judetul Cluj). Traficul în acest moment se desfășoară alternativ.

ISU Cluj a anunțat că două autospeciale, un echipaj SMURD și unul SAJ, au fost alertate în această dimineață ca urmare a accidentului rutier produs în Morlaca.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 5.50, iar la fața locului au găsit un autocamion și o autoutilitară avariate, iar în ultima dintre acestea o persoană încarcerată.

Salvatorii au acționat cu echipamentele hidraulice pentru a depărta caroseria contorsionată peste bărbatul de cca 50 de ani și pentru ale extrage din autovehicul fără să-i agraveze leziunile suferite.

Bărbatul, în stare de conștiință și era cooperant, a fost preluat de către echipajul SAJ și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, au spus pompierii.

Aceștia au acționat pentru descarcerarea persoanei rămase blocată în autoutilitară, pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor și siguranță la locul intervenției, precum și pentru a sprijini eliberarea drumului pentru restabilirea traficului rutier”, spun pompierii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.