Solidari cu artiștii din Oradea

Se propune comasarea Filarmonicii de Stat din Oradea, cu Teatrul Regina Maria și Szigligeti Sinhaz, precum și suspendarea contractelor de muncă pe perioadă nedeterminată ale tuturor artiștilor, propunere ce ar urma să intre la vot, în plen, la finalul acestei luni.

Vestea a siderat artiști din toate colțurile țării, care s-au arătat indignați de lipsa de considerație față de factorul uman implicat în această restructurare, dar și de impactul pe care o astfel de decizie îl va avea asupra calității repertoriului.

Prin urmare, și noi la rândul nostru, am decis să susținem artiștii orădeni, împreună cu alte instituții de cultură din țară, care vor organiza flashmob-uri în același interval orar.

Așadar, mâine 21 mai, la ora 20.30, în fața Teatrului de Nord, trupele Mihai Raicu și Harag György, organizează un flashmob pentru susținerea colegilor artiști din Oradea.

Vă invităm să luați parte la acțiune, contând totodată pe prezența și susținerea dumneavoastră în promovarea acestui eveniment”, este mesajul actorilor Teatrului de Nord Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.