Spectacole de neratat pe scena Teatrului de Nord

Joi 20 mai, de la ora 19.00, pe Scena Mare a Teatrului de Nord îi puteți vedea pe Ioana Cheregi și Andrei Stan în spectacolul „Autobahn”, de Neil LaBute, regia Laura Moldovan.

Autobahn” urmărește viața unui cuplu prin intermediul amintirilor și a destăinuirilor făcute într-un spațiu în care sunt constrânși să petreacă o bună parte de timp.

Automobilul care rulează pe autostradă, devine bula în care se desfășoară toată gama de emoții care pot apărea între doi oameni. Ascultarea devine și armă și scut între protagoniștii care, într-un moment de cumpănă al relației, lasă frâu liber tuturor gândurilor și sentimentelor făcând destăinuiri fără niciun fel de opreliști.

Sâmbătă 22 mai, de la ora 11.00, sunt așteptați copiii mici și mari să urmărească „Micul Prinț”, o poveste care stârnește emoții și captivează deopotrivă, și astăzi la mai bine de șapte decenii de la prima publicare. O poveste duioasă despre singurătate, iubire, prietenie și pierdere.

Duminică 23 mai, la ora 19.00, este programată premiera la „Metamorfoze”, un spectacol concert conceput de cei doi membri ai celebrei trupe „Fără Zahăr”: Bobo Burlăcianu (muzica și regia muzicală) și Bobi Dumitraș (versurile). Scenografia și grafica video sunt realizate de Cristian Gătina, coregrafia de Roxana Fânață.

Proaspăt și cu umor de calitate, spectacolul „Metamorfoze” este o mare provocare pentru actorii Teatrului de Nord, deveniți sub îndrumarea trupei „Fără Zahăr” instrumentiști și cântăreți de invidiat. Distribuția: Andrei Stan, Sergiu Tăbăcaru, Cristian But, Andreea Mocan, Roxana Fânață, Dana Moisuc, Adriana Vaida, Vlad Mureșan, Andrei Gîjulete, Romul Moruțan, Raluca Mara, Ioana Cheregi, Cătălin Mareș.

Informații și bilete: Agenția teatrală, str. Horea nr. 6
Tel.: 0261712106 | E-mail: agentie.teatruldenord@gmail.com
www.teatruldenord.ro
https://www.facebook.com/teatrul.denord/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.