Impact frontal ! Au murit cinci persoane ! (Foto)

Cinci persoane au murit pe DN 1 Ploiești – Brașov, după ce două maşini s-au ciocnit frontal, în zona localităţii Nistoreşti, județul Prahova.

În urma impactului devastator, toți cei cinci ocupanți ai uneia dintre cele două mașini implicate în accident au murit. O pasageră din cealaltă mașină a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Pe DN1, km 103+900 Nistoresti, pe sensul de mers Brașov către Ploiesti s-a produs un accident rutier. Implicați un conducător auto în vârstă de 21 de ani și un conducător auto în vârstă de 34 de ani. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 21 de ani și a celor 4 pasageri din mașina acestuia. O pasageră din mașina bărbatului în vârstă de 34 de ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Totodată a fost acroşat un alt autoturism care circula regulamentar, fără a înregistra victime. Conducătorul auto în vârstă de 34 de ani testat alcoolscop, rezultat negativ.

Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier. Traficul este restricţionat pe sensul Braşov către Ploieşti, fiind dirijat de către polițiştii rutieri”, anunţă autorităţile.

Circulația a fost oprită pentru câteva zeci de minute în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind solicitat sprijinul unui elicopter SMURD.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.