O satmareanca își cauta părinții biologici (Foto)

O tânăra născută la Satu Mare, Virag Katalin Csilla, însă adoptata la vârsta de doar o luna, își cauta părinții biologici dar și pe cei 4-5 frati pe care ii are.

Salutari tuturor

Numele meu la nastere a fost VIRAG KATALIN CSILLA. M-am nascut in SATU MARE la data de 17 aprile 1987. Mama mea se numea VIRAG ILONA iar despre tatal meu nu dețin detalii. De la varsta de o luna am crescut la casa de copii din SATU MARE până la vârsta de 4 ani când am fost adoptată de părinții mei, cărora le mulțumesc din suflet că m-au crescut cu iubire și dăruire sufletească.

Dumnezeu m-a răsplătit să cunosc oameni așa buni, dar din păcate tatăl meu adoptiv nu mai este în viață. Dintotdeauna mi-am dorit să știu cine mi-a dat viață și să-i mulțumesc pentru asta. Știu că mai am încă 4 sau 5 frați. De aceea vă rog din suflet să DISTRIBUIȚI anunțul meu în speranța că îmi voi cunoaște frații și mama care mi-a dat viață. Dacă aveți orice informație vă rog să scrieți în privat paginii. Vă mulțumesc tuturor pentru orice distribuire și informație” este mesajul tinerei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.