Retro Parada Primaverii, astazi, la Carei (Foto)

Parcul Dendrologic din Carei a gazduit astăzi, 15 mai, expoziția mașinilor de epocă în cadrul evenimentului „Retro Parada Primaverii” 2021. Pe spațiul verde din fața manejului au fost expuse 92 de mașini și motociclete de epocă.

În ciuda vârstei unora dintre ele, exponatele au atras un număr impresionant de curioși prin aspectul foarte îngrijit, culorile, formele și chiar „poveștile” adunate de-a lungul anilor. Multe dintre autovehicule au fost premiate la saloanele sau expozițiile de profil la care au participat.

Participanții la manifestarea în aer liber s-au arătat extrem de încântați și au făcut fotografii protagonistelor pe două sau patru roți, respectiv și-au făcut o serie de fotografii alături de acestea.

Retro Parada Primaverii” 2021 s-a desfășurat și în alte orașe din țară precum Târgu Mureș și Băile Tușnad și va continua și în zilele următoare, în 16 mai la Slatina și Constanța, iar în 29 mai la Petroșani.

Evenimentul a fost organizat de Retromobil Club România, filiala Satu Mare, cu sprijinul Fundației Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.