Dorel Coica: „As face un apel la toți membrii care au plecat din anumite motive din PSD sa se întoarcă in partid”

Fostul primar al municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, face apel către toți acei membrii ai PSD care s-au îndepărtat dintr-un motiv sau altul de partid, sa revină în formațiunea politica.

Declarația a fost făcută în cadrul unei conferințe de presa organizata azi, 12 mai, la sediul PSD Satu Mare.

As face un apel la toți membrii care au plecat din anumite motive din PSD sa se întoarcă in partid. Nu trebuie sa avem dispute. În doi ani și jumătate trebuie să ne pregătim de alegeri, și dacă tot vom avea dispute, eu nu știu cu cine vom merge în lupta. Trebuie sa ne apucam de munca. Mai avem 2 ani și jumătate și eu nu știu cu cine voi merge în Consiliul Local. E important sa ne strangem, sa reluam legăturile. Fac aici apel la primarii noștri. Eu mereu am fost adeptul unei alianțe românești. Inițial, domnul Cozma a fost de acord, apoi s-a îndepărtat de acest proiect. Eu mă alătur ideii domnului deputat Cristescu de a aduna toți romanii” spune Coica.

Întrebat despre ce va face în conditiile alegerilor interne din partid, dr. Dorel Coica nu a dat un răspuns concludent.

Eu am revenit în partid și rămân PSD-ist în continuare. În toamna dacă vor fi alegeri în PSD Satu Mare, eu o sa mă hotărăsc ce o sa fac. Am o colaborare bună cu Gabriel Leș și cu Ciprian Crăciun, deși regret foarte mult dezbinarea din partid. Nu știu ce s-a întâmplat după ce am plecat de la Primarie”, a mai subliniat Coica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.