Premierul Florin Citu, în vizita la Mediesu Aurit (Foto)

În cadrul vizitei de astăzi, 11 mai în judetul Satu Mare, premierul Florin Citu a făcut un popas și în comuna Mediesu Aurit. La eveniment a participat și edilul comunei Mediesu Aurit, Marian Torok.

Șeful Executivul a vizitat fabrica Alu Menziken din localitate, aceasta fiind cea mai mare investitie din judet, insemnand multe zeci de milioane de euro. Citu s-a declarat interesat de aceasta investitie realizata în nord-vestul țării, subliniind totodata importanța crearii unor noi locuri de munca.

Va reamintim ca investiția totală în noua fabrică a însumat peste 44 de milioane de euro.

Grupul Montana Tech controlează și producătorul de piese din aluminiu UACE Maramureș, care exportă structuri metalice către Airbus, Alenia și Boeing.

Pe de alta parte, lângă fabrica Alu Menziken s-a deschis un nou santier. Acolo se va realiza o investitie de peste 30 de milioane de euro, de catre Universal Alloy corporation Europe SRL, membră a Grupului Montana Aerospace AG alături de Alu Menziken SRL. Proiectul de investiție se va materializa in facilitarea procesului de extrudare a aluminiului pentru fabricarea de componente în domeniul construcției de avioane.

Un Comentariu la "Premierul Florin Citu, în vizita la Mediesu Aurit (Foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.