Florin Citu promite bani pentru Satu Mare

Aflat astăzi, 11 mai, într-o vizita în judetul Satu Mare, premierul Florin Citu a promis ca vor fi asigurați banii necesari pentru finalizarea lucrarilor la soseaua de ocolire și la podul peste Somes de pe strada Strandului din municipiu.

Municipiul Satu Mare este principalul beneficiar al construcției șoselei de ocolire. Împreună cu podul din zona str. Ștrandului, cele două obiective de infrastructură vor ajuta la creșterea ritmului de dezvoltare a orașului nostru. Premierul Florin Cîțu a promis că vor fi asigurate fondurile necesare pentru ca lucrările să fie finalizate anul acesta”, spune primarul Kereskenyi Gabor.

Este una dintre investițiile de anvergură din județ, care, odată finalizată, va permite decongestionarea traficului de vehicule din municipiul Satu Mare și în același timp va fi un punct de legătură cu rețeaua de drumuri europene.

Este o investiție a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere printr-un proiect finanțat integral din fonduri europene, iar constructorul desfășoară lucrările în ritm alert. Premierul a insistat pentru menținerea în grafic a lucrărilor, astfel încât această investiție majoră să poată fi încheiată în 2021. „Există resursele financiare necesare finalizării acestui obiectiv, iar investiția trebuie să fie încheiată în acest an. România are nevoie de infrastructură rutieră”, a punctat premierul Florin Cîțu.

Șeful Executivului va efectua o vizita și la Centrul de vaccinare situat în incinta Liceului Teologic Ortodox „Nicolae Steinhardt”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.