Florin Citu la Satu Mare: „Pot să vă garantez este că nu se va mai lucra aşa de acum înainte”

In ceea ce privește proiectele de infrastructură nu se va mai lucra ca până acum pentru că a învățat din „ce s-a făcut prost în ultimii 30 de ani” a declarat premierul Florin Citu, aflat azi, 11 mai, într-o vizita la Satu Mare.

Ceea ce pot să vă garantez este că nu se va mai lucra aşa de acum înainte. Am învăţat din ce s-a făcut prost în ultimii 30 de ani, atât pe finanţări din fonduri europene, cât şi pe finanţările de la buget şi toate aceste proiecte de infrastructură pe care le pornim acum, şi aţi văzut că am pornit la Sibiu-Piteşti şi A7 şi sunt mai multe, vor fi făcute exact în termenul pe care ni-l asumăm de la început. Aici am vorbit clar, acest pod va fi terminat la finalul anului, este asumată, resursele financiare sunt puse la dispoziţie, trebuie doar să continuăm”, a continuat prim-ministrul.

Florin Cîțu a subliniat faptul că fiecare proiect de infrastructură va fi finalizat la termenul anunţat de la început.

Nu este doar despre aceste obiective, este despre toate obiectivele de infrastructură în România care au fost tărăgănate ani de zile. Vom modifica şi legislaţia, vom avea şi resursele ca de acum înainte când începe şi avem un termen de finalizare să ne ţinem de termen. România are nevoie de infrastructură şi este unul dintre obiectivele pentru care merg astăzi la Bruxelles”, a conchis premierul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.