O companie a facut anuntul ! Zboruri pe ruta Satu Mare – Munchen !

In Sibiu se pune pe roate cea mai nouă companie aeriană din țara noastră, titreaza jurnalistii de la www.oradesibiu.ro. Afaceristul Jurgen Faff și echipa sa, lucrează pentru a lansa oficial Fly Lili.

O nouă companie aeriană va opera zboruri de la Sibiu și Satu Mare din acest an. Fly Lili este o companie regională de aviație cu sediul în Sibiu, și va fi specializată în transportul aerian de pasageri și marfă.

Sibianul Jurgen Faff deține unul dintre cele mai cunoscute localuri din Piața Mică, restaurantul Lili`s. Anul trecut, acesta a pus concret bazele unei companii aeriene low-cost care va opera zboruri din Sibiu, Suceava și Satu Mare. La momentul actual nu s-a stabilit data exactă de începere oficială a zborurilor, însă fondatorul speră totul se va întâmpla în decursul acestei veri.

Fly Lili va opera câte un zbor zilnic pe ruta Sibiu – Munchen – Sibiu, iar alte două curse vor avea loc de două ori pe săptămână, pe rutele Satu Mare – Munchen – Satu Mare și Suceava – Munchen – Suceava.

Compania aeriană operează o flota de aeronave Airbus tip A320-231 de pasageri și aeronave de marfă Airbus tip A310-300F. „Toate aeronavele sunt disponibile in cadrul unor operatiuni charter, wet-lease”, anunță compania.

Firma Fly Lili SRL a fost infiintata in 2007 si are doi administratori: Carjea Nicu Gabriel, care are 50% din partile sociale, respectiv Ciobanu Eugen cu 10%. Ceilalti doi asociati sunt Ionita Adelina (30%) si Carjea Adelina (10%).

Sursa: www.oradesibiu.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.