Finalul primei ediții a Maratonului Vaccinării la Satu Mare

Un record pentru activitatea de trei zile într-un centru de vaccinare, aproape 1700 de persoane s-au vaccinat, ușor, fără programare, doar cu buletinul în cadrul centrului organizat în parcarea Shopping City Satu Mare.

Prezent la evenimentul de bilanț, prefectul Altfatter Tamas, alături de subprefecții Lavinia Kiss și Radu Bud și de directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Satu Mare, s-a declarat extrem de mulțumit de rezultat și a transmis în primul rând sătmărenilor toată gratitudinea și recunoștința pentru civism, pentru că au dovedit că doresc să închidem cât mai repede acest capitol frustrant al existenței noastre, cu restricții și limitări impuse de lupta cu coronavirusul. Sătmărenii au înțeles că vaccinarea este singura cale, rapidă și facilă de a ieși din pandemie, fără riscuri și fără a trebui să trecem prin boală.

Pe baza rezultatelor obținute și a interesului deosebit manifestat, săptămâna viitoare, de vineri 14 mai ora 14,00 până duminică 16 mai ora 20,00 Maratonul Vaccinării Satu Mare continuă, sătmărenii fiind așteptați în aceleași condiții, în aceeași locație pentru vaccinare. Instituția Prefectului și partenerii vor continua până atunci campania de informare pentru ca un număr cât mai mare de sătmăreni să poată beneficia, cât mai rapid, de beneficiile vaccinării.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.