Bărbatul împușcat în cap la o vânătoare a murit

Pădurarul care a ajuns în stare gravă la spital, vineri, după ce a fost împuşcat în cap accidental de partenerul de braconaj, a murit, sâmbătă după-amiaza.

Odată cu moartea victimei, faţă de suspectul din cauză s-a schimbat şi încadrarea juridică a faptelor, din vătămare corporală din culpă în ucidere din culpă.

Sebastian Bologa a fost condus de anchetatori, sâmbătă după-amiaza, în pădurea în care s-a produs accidentul de vânătoare, pentru reconstituirea faptelor, urmând ca la finalizarea procedurii, procurorul să decidă asupra unor noi măsuri preventive.

Cumplitul accident de vânătoare s-a produs, vineri, la prânz, într-o pădure dintre localităţile Remetea şi Meziad, unde victima, pădurarul Marius Laza, se afla împreună cu un consătean, Sebastian Bologa, la o vânătoare ilegală la mistreţi. În timpul vânătorii, în jurul orei 13.00, în circumstanţe deocamdată neclare, Bologa şi-a împuşcat în cap partenerul de vânătoare, după care a sunat imediat la 112, cerând ajutor.

Victima a fost transportată de un elicopter SMURD în stare critică la Spitalul Clinic Judeţean Oradea, cu o plagă împuşcată craniană frontală, traumatism cranio-cerebral sever, fiind dus imediat în sala de operaţie. După intervenţia chirurgicală, Laza a rămas în continuare în comă, la Secţia de terapie intensivă, unde s-a stins din viaţă sâmbătă după-amiaza. 

În vârstă de 46 de ani, bărbatul a fost pădurar la Ocolul privat Codrii Beiuşului şi era tată a trei copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.