O satmareanca, aplaudată în picioare de toți jurații: „Ești extraordinară!”

O tanara din Satu Mare, Stephanie Kiss i-a descoperit talentul când avea 8 ani și cânta mult prin casă. A studiat la Liceul din Arte din Satu Mare, iar apoi la Academia de Muzică din Cluj. Vineri (7 mai) seara a reusit sa cucereasca inimile juratilor de la “Romanii au talent”.

Muzica este totul pentru ea. Simte că vocea ei este pentru pop rock și îi plac mult musicalurile. I-ar plăcea să se facă actriță.

A fost plecată în Anglia, unde a stat doar trei luni. Nu s-a integrat și a avut un job scurt într-o pizzerie. A fost plecată cu părinții. Aveau planuri mari să rămână acolo dar nu le-a plăcut.

Tatăl este mecanic, iar mama lucrează ca vânzătoare. Amândoi au voce, dar n-au îndrăznit niciodată să spere la mai mult. Este prietenoasă și deschisă și crede că muzica este modalitatea prin care poate ajunge la sufletele oamenilor.

A avut mereu probleme cu încrederea în sine. Credea că nu este destul de bună. Faptul că a participat la mai multe evenimente a ajutat-o să prindă curaj.

A studiat pian, chitară și flaut. Știe puțin din fiecare, dar spune că nu excelează. Participă la Românii au talent pentru că știe că e singura șansă să devină cântăreață.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.