Paula Seling a imbracat o rochie creata la Satu Mare (Foto)

Indragita artista, Paula Seling, a îmbrăcat o rochie creata la Satu Mare. „D’OR de … Paula Seling ! Ne place sa imbracam oameni frumoși ! Multumim, Paula Seling, pentru gentiletea si daruirea ta ! Multumim mult, fata frumoasa” este mesajul companiei D’OR, unde a fost creata frumoasa vestimentatie.

Este vorba despre o vestimentatie creata de Cosmin Muresan, cunoscut creator de moda din Satu Mare. „Ce poți sa faci într-o zi atât de frumoasă ca asta?

Mulțumesc D’OR by Cosmin Muresan” pentru rochiță” este mesajul artistei, postat pe pagina sa de socializare.

Internautii nu au întârziat sa o felicite pe artista, dar și rochia creata de Cosmin Muresan. Iată câteva dintre mesaje:

Creații frumoase pe un corp si chip minunat, meriți pe deplin. Felicitări, Cosmin Mureșan!”.

Încă o dată se dovedește că timpul curge în spirala. Aici atinge, nostalgic, anii de liceu cu emoții în Privire și cu Focul pe un zâmbet … Daruit de Prometeu. Rochita se potriveste minunat cu Sufletul … Primavaratic”.

Frumoasa rochie multi pupici Paula!”

D’OR” este un proiect de imagine si design vestimentar destinat tuturor celor care isi doresc creatii unicat sau la comanda, atat pentru femei cat si pentru barbati. Acest demers propune tinute executate la comanda, in sistem unicat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.