Stadiul campaniei de primire a Cererii Unice de Plată în anul 2021

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Centrul Județean Satu Mare reamintește fermierilor care nu au depus încă cererea unică de plată în anul 2021 că au mai rămas doar câteva zile până la finalizarea Campaniei de primire a cererilor unice de plată.

În conformitate cu prevederile Ordinului ministrului agriculturii și dezvoltării rurale nr. 46/01.03.2021 privind aprobarea formularului-tip al cererii unice de plată pentru anul 2021, campania se va incheia la data de 17 mai.

Până la aceasta dată s-au depus un număr de 14.078 cereri, pentru o suprafață de 139.086 hectare.

Pentru că siguranța în contextul pandemiei Covid 19 este foarte importantă pentru noi, fermierii depun cererea prin mijloace electronice fără a se prezenta la Centrul judeţean sau la centrele locale APIA.

APIA este alături de fermieri pe tot parcursul Campaniei și acordă tot sprijinul necesar pentru parcurgerea cu succes a etapelor necesare pentru accesarea fondurilor europene și de la bugetul de stat

APIA Centrul Județean Satu Mare va lucra până la finalul perioadei de depunere a cererilor (17 mai 2021) inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.