Satmareanca sechestrata si batuta. Faptasul a fost arestat

O satmareanca a fost sechestrata, legată și bătută de un individ. În cele din urma victima a reușit sa scape, iar invidul a fost arestat preventiv.

În fapt, s-a reținut că în noaptea de 1 mai, în jurul orei 22.00, inculpatul U.S. a pătruns, fără drept, prin spargerea geamului de la ușa de acces, în domiciliul persoanei vătămate, situat în municipiul Satu Mare, a lipsit-o pe aceasta de libertatea de mișcare, imobilizându-i picioarele și mâinile cu fâșii pe care le-a confecționat dintr-un material textil cu ajutorul unui cuțit, după care, profitând de neputința persoanei vătămate de a se apăra ca urmare a acțiunilor intreprinse de către inculpat, i-a sustras acesteia un telefon mobil și suma de 26 de lei, iar în momentul în care persoana vătămată a încercat să fugă, a exercitat acte de violență asupra acesteia, cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare un număr de 8-9 zile de îngrijiri medicale.

La data de 02.05.2021, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de U.S., în cursul aceleași zile inculpatul fiind prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Satu Mare, cu propunere de luare a arestului preventiv pe o durată de 30 de zile.

Prin încheierea judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Satu Mare din 02.05.2021, a fost admisă propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare și s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.