Politista din Gherta Mica ramane in competitie la “Chefi la cutite”

Victorina Matveev, polițista de 37 de ani din Gherta Mica a reușit sa treacă cu brio cele doua etape din bootcamp-ul competitiei „Chefi la cutite” și rămâne în concurs. Satmareanca a ajuns în echipa lui Sorin Bontea.

Aceasta a preparat rulouri în forma de copac dar și deșert cu mere, ceea ce a atras atenția juratilor.

Concurenta în vârstă de 37 de ani din Satu Mare, are origini rusești și este căsătorită cu un român. Deși este de meserie polițist, doamna ofițer își petrece mult timp pregătind tot felul de deserturi speciale.

Victorina Matveev a dezvăluit faptul că a venit la „Chefi la cuțite” ca să promoveze Gherța Mică, un loc cu totul și cu totul special, unde tradițiile se mai păstrează și astăzi.

Am finalizat academia de poliție în Republica Moldova. Tata e rus, mama e din Republica Moldova și eu sunt căsătorită cu un român pe care l-am cunoscut în Italia. Șapte ani am lucrat în Veneția, în patiserie, am avut șansa să văd lume faimoasă ca Braad Pitt și Angelina Jolie. M-am apucat de muncă atunci când l-am pierdut pe tata și eu trebuia să îmi plătesc studiile și să am grijă de mama. Am ajuns în străinătate la negru, pe jos, am mai făcut o dată armata. Am mers din Croația până în Italia pe jos, în două săptămâni am ajuns. Drumul în Italia a fost ca o a doua armată”, a dezvăluit concurenta, spre marea surprindere a chefilor.

După ani de muncă grea, aceasta și-a întâlnit soțul și lucrurile păreau să meargă bine. La un moment dat, hoții le-au furat totul, inclusiv suma de 23.000 de euro. Acesta a fost momentul în care a decis să vină în țară și în scurt timp și-a deschis o afacere cu torturi și patiserie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.