Un satmarean a impresionat juratii. Intr-adevar are talent (Foto&video)

Un satmarean de 43 de ani, asistent personal, Ghita Sarai, a impresionat juratii de la „Romanii au talent”. Acesta a interpretat melodia „Drumurile noastre” de Dan Spataru.

Ghiță își îngrijește soția paralizată și are grijă de copiii săi vitregi, 3 la număr. Îi consideră copiii săi. Este mândru că a reușit să le ofere un viitor. Acum sunt pe picioarele lor, au copii și venituri stabile.

A lucrat 9 ani în Cehia, într-un depozit de mărfuri. Îi era bine și reușea să trimită bani acasă, la famille. A încercat și acolo să participe la «Česko Slovensko má talent», însă l-a tras înapoi faptul că nu știa bine limba.

S-a întors acasă după ce soția a suferit un atac vascular. O iubește atât de mult încât s-a întors acasă ca să o îngrijească.

S-a apucat de cântat la 17 ani în corul bisericii, iar apoi a început să fie invitat la nunți, banchete și înmormântări. A făcut cursuri de canto și apoi de pian, iar acum se laudă că este destul de dibaci.

Îi place foarte mult Dan Spătaru. Spune că este interpretul său preferat din toate timpurile. Îl admiră atât de mult, încât îi știe și toate mișcările de dans.

Sursa: www.romaniiautalet.protv.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.