L-ați văzut ? A evadat de la Psihiatrie

Gheorghe Hendre, în vârstă de 23 de ani, a fugit în cursul nopții de marți spre miercuri de la Spitalul de Psihiatrie şi Măsuri de Siguranţă Ştei. Orădeanul era internat medical provizoriu în spitalul din Ștei din 2019, fiind acuzat de ultraj. Acesta este cautat si in judetul Satu Mare/

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor, evadarea tânărului a fost sesizată polițiștilor din Ștei la ora 2:22 a nopții de marți spre miercuri. Reprezentanții Spitalului de Psihiatrie şi Măsuri de Siguranţă Ştei au annunțat că bărbatul a fugit în cursul serii precedente.

Gheorghe Hendre era internat medical provizoriu în respectiva unitate sanitară specializată din cursul lunii februarie 2019, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj”, a transmis Ioana Lascău, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Potrivit autorităților, Gheorghe Hendre are o înălţime de 1,70 – 1,75 m, greutate 80 kg., constituție atletică, faţă ovală, păr negru, tuns scurt, ochi căprui și un semn din naștere deasupra sprâncenei drepte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.