Cum se scuza politistul prins la pensat ? Ce spune ca a facut de fapt ?

Poliţistul din Bucureşti prins la pensat în timp ce era de serviciu este în acest moment cercetat disciplinar. Dacă este găsit vinovat, acesta riscă de la o mustrare scrisă până chiar la excluderea din profesie.

La scurt timp după intrarea în tură, acesta şi-a anunţat colegul că trebuie să plece, o oră, pentru că are o programare la pensat. Jandarmul care completa echipa le-a raportat superiorilor că l-a avertizat că nu își poate rezolva problemele personale în timpul serviciului.

În faţa superiorilor şi după ce angajata salonului a confirmat că politistul i-a fost client în acea seară, omul legii s-a justificat că era de fapt într-o misiune de filaj.

Agentul de poliție nu a răspuns solicitării dispeceratului de a se prezenta la un caz “Cod 2” care implică prezența tuturor echipajelor aflate în dispozitivul de siguranță publică pe raza secției la cazul respectiv. Mai trebuie precizat faptul că susținerile agentului de poliție nu pot fi apreciate ca sincere, având în vedere declarația olograf a doamnei cosmetician (…) precum și raportul întocmit de sergentul major din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Minicipiului București”, se arată în raportul anchetei interne.

Mai multe detalii citiți aici:

https://www.satmareanul.net/politist-prins-la-pensat-in-timpul-serviciului-nu-a-putut-interveni-la-o-urgenta/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.