Echipa mobila a Ministerului Apararii face vaccinari in judet

Continuăm vaccinarea populației în zone izolate și greu accesibile din județele Maramureș și Satu Mare” este mesajul echipei mobile asigurata de Ministerul Apărării Naționale.

Trei echipe mobile de vaccinare anti-COVID-19 din cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca s-au deplasat în localitatea Bistra, județul Maramureș și Orașu Nou, județul Satu Mare pentru vaccinarea populației civile care și-a exprimat dorința de imunizare.

Echipele formate din medici (colonel medic Pop Mirela-Sanda, cpt. medic Morar Teodora, locotenent medic Săvulescu Ovidiu), subofițeri sanitari (sergent sanitar Margin Gabriel, sergent sanitar Tălpaș Sergiu, sergent sanitar Obreja Luminița) și registratori, însoțite de echipajele de poliție militară și personal specializat din cadru I.S.U. din cele două județe, în cooperare cu autoritățile locale, și-au desfășurat activitatea în bune condiții, pe durata întregii zile.

Încă o echipă din cadrul spitalului a plecat spre localitatea Livada din județul Satu Mare, având aceiași misiune în sprijinul campaniei de vaccinare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.