Indivizii care au atacat politistii la Petea, dati pe mainile judecatorilor

Bogar Bobby, Horvath Attila și Nicolae Balog, cei care au atăcat polițiștii în timpul unei interventii în localitatea Petea, au fost trimiși în judecată, în stare de arest preventiv.

În fapt, s-a reținut că în cursul serii de 4 aprilie, în jurul orei 19.30, prin intermediul 112 a fost solicitată intervenția organelor de poliție pentru aplanarea unui conflict iscat în comuna Dorolț, sat Petea. La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, fiind solicitat ulterior sprijinul echipajelor din cadrul SAS și IJJ Satu Mare, precum și a unui echipaj al Poliției Municipiului Satu Mare.

La vederea forțelor de ordine venite în sprijin, mai multe persoane din cadrul comunității respective au început să se manifeste agresiv față de forțele de ordine, aruncând cu pietre și bâte în direcția acestora și autospecialelor și amenințând forțele de ordine cu ajutorul unei drujbe.

Astfel, în urma altercației trei agenți de poliție din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Satu Mare au suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare 1-2 zile de îngrijiri medicale, respectiv 2-3 zile de îngrijiri medicale, ca urmare a aplicării unor lovituri cu pumnul, respectiv cu piatra. Totodată un agent din cadrul S.A.S Satu Mare a suferit leziuni la nivelul urechii ca urmare a unei lovituri cu piatra, în urma căreia i-a fost secționat pavilionul urechii stângi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.