Târgul de Paste revine în Parcul Central

Satmarenii sunt invitati să descopere produsele producătorilor locali în perioada 23 aprilie – 1 mai, zilnic între orele 10.00 și 18.00, în parcul din Piața Libertății unde sunt amplasate 30 de căsuțe.

Cu mulțumirile ulterioare pentru nenumăratele reacții pozitive la Târgul de Paște din martie, vă anunțăm că, începând cu data de 23 aprilie 2021, deschidem porțile Târgului de Paște ortodox! De astăzi, vineri, am început să amplasăm decorațiunile în Piața Libertății” este mesajul organizatorilor.

Producătorii locali sunt pregătiți să ofere sătmărenilor o gamă variată de produse specifice, pentru masa festivă, de la șuncă, brânzeturi, pălincă și vin, până la prăjituri și decorațiuni hand-made cu elemente tematice.

Ne ținem promisiunea: revenim cu elemente decorative tematice și cu surprize pentru copii. Vă invităm să ne urmăriți în continuare, vă vom ține la curent cu noutăți!” mai spun organizatorii.

Organizatorii târgului sunt Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale împreună cu Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.