Zeci de premii obtinute la nivel național și internațional

Anul 2020 a adus zeci de premii Școlii de Arte Satu Mare. Au fost obținute 35 premii la nivel naţional și 6 premii la nivel internațional în cele 75 de participări la evenimente artistice.

De asemenea, angajații Școlii de Arte au organizat Festivalul „Cântă și încîntă de Dragobete”, ediția a VI-a, manifestări artistice la sfârşitul anului şcolar 2019-2020, „Zilele Şcolii de Arte”, vernisaje în colaborare cu Asociaţia Artiştilor Plastici, acţiuni organizate cu şcoli partenere din țară şi cu Şcoala din Teglas – Ungaria, producții de clasă și de absolvire, spectacole în cadrul sărbătorilor locale și naționale ale României și spectacole în aer liber în perioada vacanței de vară.

În cadrul Școlii de Arte sunt 16 profesori care pregătesc 380 de elevi – cursanți în cadrul următoarelor specializări: pian – 4 clase, chitară – doua clase, canto clasic, muzică ușoară și muzică populară – 4 clase, vioară, instrumente de suflat, orgă electronică, balet, pictură, actorie limba română/limba maghiară – câte o clasă. Aceste activități didactice se desfășoară săptămânal, de luni până vineri, conform orarelor întocmite și stabilite.

Activitatea instituției a fost prezentată de către managerul Școlii de Arte Satu Mare, Mircea Deac, în cadrul evaluării anuale susținută în fața unei comisii de specialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.