O Dacia Duster din Satu Mare, care arată spectaculos, scoasa la vanzare. Cât costă (Foto)

O Dacia Duster care arată spectaculos este de vânzare, zilele acestea, pe autovit.ro. Cât costă SUV-ul modificat și ce are special?

O Dacia Duster modificată a fost scoasă la vânzare cu 21.000 de euro. SUV-ul este model 2020, a fost cumpărată în luna martie din Satu Mare și înmatriculată. Are la bord doar 2.900 de kilometri.

Mașina este pusă în mișcare de motorul diesel 1.5 dCi cu 115 cai putere, cuplat la o transmisie manuală cu șase trepte și la un sistem de tracțiune integrală.

Mașina, vopsită în negru metalizat, vine cu o listă lungă de dotări. Are aer condiționat pe două zone, cu reglare automată, și geamuri electrice în față și în spate, bare logitudinale pe acoperiș, senzori de parcare în față și în spate, cameră pentru marșarier și cameră cu vedere la 360 de grade. Oglinzile sunt electrice și încălzite, scaunele din față și parbrizul sunt și ele încălzite.

Apar pe listă jantele de 17 inci cu anvelope Michelin Alpine și farurile cu lumini de zi LED. Viitorul proprietar va putea intra în mașină și va putea porni motorul fără cheie și va beneficia de conexiune Bluetooth la bord, dar și de prezența sistemului de navigație, redat pe ecranul de 7 inci din consola centrală.

Asistența la coborâre, asistența la plecarea din rampă, asistență la menținerea pe banda de circulație sunt câteva dintre dotările de siguranță ale modelului.

Mașina are acum folii omologate pe geamuri și un pachet de ornamente din inox. “Am investit mult în mașină de la achiziție și suferă modificări constante”, spune vânzătorul.

Acesta este dispus și să facă schimburi cu cei care îi oferă o Dacia Lodgy cu șapte locuri sau – scrie el în anunț – o “Skoda 4”.

SUV-ul scos la vânzare pe autovit.ro are garanție extinsă pe 5 ani.

Sursa: www.promotor.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.