Câţi bani poţi face la Blackjack online?

Jocurile de noroc aduc bani buni jucătorilor inspiraţi. Dintre jocurile de masă prezente în oferta unui cazinou se remarcă jocul de blackjack, al cărui apelativ este cel de rege al jocurilor de cazinou. Şi-a câştigat acest renume atât prin dinamica alertă de desfăşurare cât mai ales prin câştigurile impresionante pe care le generează de fiecare dată, fiind un joc extrem de popular printre gambleri.

De ce blackjack-ul online merită jucat?

Orice bonus de bun venit casino 2021 este binevenit dacă ai hotărât să cunoşti în profunzime jocul de blackjack, pentru că ai acum ocazia să foloseşti acest bonus pentru a căpăta experienţă. Apelativul de rege al jocurilor de masă i se potriveşte de minune însă, acest titlu nu i s-a acordat la întâmplare ci mai ales pentru 2 caracteristici care îl definesc:

  • Un RTP deosebit de mare, care, în funcţie de cazino, poate ajunge până la procentul de 99,5%, ceea ce reprezintă de departe cel mai mare procentaj de retur în bani pe care un joc de noroc îl poate da
  • O dinamică a jocului extrem de atractivă care rezultă din faptul că eşti în competiţie directă cu dealerul jocului, prin urmare va trebui să îl baţi de fiecare dată pentru a încasa potul pus în joc

Cu siguranţă că aceste 2 însuşiri de bază ale jocului atrag orice parior, însă blackjack place și prin adrenalina indusă. Să aştepţi cartea care să te ajute să faci 21 de puncte este un sentiment de neegalat. Până la urmă, eşti doar tu vs. un dealer.

Cât de mult poţi câştiga la Blackjack?

Dacă este să ne rezumăm într-o singură propoziţie la acest aspect, atunci cea mai bună formulare ar fi aceea că „Poţi câştiga cât de mult îţi poţi permite să pierzi!”. Ca orice alt joc de noroc şi cel de blackjack este supus hazardului.

  • Dacă eşti un jucător prevăzător pentru care contează doar să rămâi în joc pentru cât mai multă vreme, atunci cu siguranţă că vei alege să depui pariuri pe cea mai mică miză pe care jocul este setat. Dacă se întâmplă să ai noroc şi să realizezi şi câştiguri, cu atât mai bine, ai avut o zi reuşită şi contul tău bancar tocmai s-a mărit!
  • În cazul în care joci pe cele mai mari mize, atunci fie eşti un jucător profesionist fie riscul îţi place la nebunie. Unele jocuri de blackjackau mize maxime de-a dreptul ameţitoare şi ajung în unele cazuri la zeci şi sute de mii de RON pe un singur pariu, deci poţi câştiga sau pierde la un singur pariu adevărate averi

În final, bugetul de care dispui face diferenţa, totuşi este de preferat să obţii câştiguri mici şi dese decât să fi în căutarea unuia care are şanse mici să se materializeze.

Blackjack-ul vs alte jocuri de la cazinou

Jocurile de cazinou sunt alese de jucători în funcţie de preferinţe & câştigurile pe care le oferă. Sunt câteva jocuri de cazinou care se apropie de RTP-ul jocului de blackjack, care merită să fie menţionate ca o altă posibilitate a jucătorilor de a dobândi câştigurile dorite.

Jocul de ruletă este şi el cunoscut ca fiind regina jocurilor de masă. Acest renume i se atribuie vechimii sale dar şi a multiplelor posibilităţi de pariere pe care le oferă. Din punct de vedere al RTP-ului, se cunosc 3 tipuri de ruletă care sunt prezente în oferta unui cazinou online, ruleta franceză, cea europeană şi cea americană. Conduce de pe primul loc ruleta franţuzească care se aseamănă celei europene dar care, are pariul de tip Partage. Acesta dă posibilitatea jucătorului să recupereze jumătate din pariu, dacă bila aterizează în căsuţa numărului 0. Acest lucru duce la un RTP de 99,65%, net superior ruletei europene care dispune de un RTP de 97,3%.

Deşi jocul de Craps nu pare atât de ofertant, o să ai surpriza să constaţi că poţi avea parte în acest joc de câştiguri deosebit de consistente. Cele 2 tipuri de pariuri care se pot efectua în acest joc sunt cele de Pass Line şi Don’t Pass Line, care sunt însoţite fiecare de un RTP apetisant. Pentru cele de tip Pass Line, RTP-ul care le caracterizează se situează la un procent de 98,59%, în timp ce Don’t Pass Line aduce după sine un RTP aproape egal, cel de 98,64%. Pariurile sunt aproape similare ca şi RTP, combinaţiile de 7 şi 11 ies destul de des, aşa că sunt create cele mai bune auspicii pentru a realiza în acest joc câştigurile scontate

Jocul de Baccarat este de asemenea un joc de masă care se poate substitui celui de blackjack, mai ales prin prisma faptului că se foloseşte de valorile pe care cărţile le au pentru a desemna un câştigător sau un perdant. Cel mai cunoscut joc de baccarat este cunoscut în oferta cazinourilor online sub denumirea de Punto Banco şi face în fiecare zi noi adepţi prin prisma regulilor simple şi a câştigurilor mari pe care jocul le cedează. Acest lucru este posibil datorită celor 3 pariuri care se pot efectua aici, pe dealer, pe mâna proprie sau pe egalitate. Pentru primele 2, deznodământul este simplu, câştigi sau pierzi, pentru egalitate ţi se va returna pariul depus. Pentru baccarat ai 3 RTP-uri, în funcţie de cele 3 tipuri de pariu, astfel pariul pe dealer aduce un RTP de 98,94%, jucătorul este creditat cu o rată de returnare de 98,76% în timp ce egalitatea oferă un RTP care este situat la procentul de 85,64%, cel mai mic ca şi valoare din acest joc

Concluzie

Se pot câştiga bani buni la blackjack? Cu siguranţă da, mai ales că jocul este unul care are ataşat un RTP major, de până la 99,5%. Studiază cu atenţie jocul, descifrează-i tainele şi câştigă premiile pe care ți le-ai dorit cu puțin noroc!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.