Pataki Csaba: „În perioada următoare vom atrage în județ sute de milioane de euro”

Firmele germane rămân active pe piața forței de muncă sătmărene. Ne-a asigurat de acest lucru ambasadorul Germaniei în România, Cord Meier-Klodt, care s-a aflat astăzi, 19 aprilie, într-o ultimă vizită oficială în județul Satu Mare, înaintea încheierii mandatului în România.

Excelența Sa a avut o întrevedere cu oficialii sătmăreni, cărora le-a mulțumit pentru colaborarea constructivă și sprijinul pe care îl acordă administrația locală companiilor germane care au investit în județul Satu Mare.

Toate firmele germane sunt interesate să își mențină investițiile în județul Satu Mare și să păstreze locurile de muncă ale sătmărenilor, în ciuda provocărilor pandemice. Coloana vertebrală a relațiilor noastre o reprezintă economia, iar investitorii germani sunt mulțumiți de nivelul de colaborare cu autoritățile sătmărene”, a subliniat Cord Meier-Klodt.

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, i-a prezentat ambasadorului proiectele aflate în desfășurare și perspectivele de dezvoltare ale județului.

În continuare strategia noastră este să dezvoltăm infrastructura, astfel încât să rămânem atractivi pentru mediul de afaceri și să generăm o stabilitate financiară și socială a întregii regiuni. În perioada următoare vom atrage în județ sute de milioane de euro prin diferite programe de dezvolta

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.