Vlad Voiculescu despre mortalitatea din cauza Covid: Sunt mai puține decese !

Vlad Voiculescu, recent demis din funcția de ministru al Sănătății, a declarat vineri că „există diferențe fundamentale între numerele raportate și cele reale”, cu referire la numărul deceselor din spitalele COVID.

Avem acum un ministru interimar al Sănătății, care nu știu cât timp are, dar sunt câteva lucruri la care lucram și le investigam. O să îl rog pe domnul ministru interimar, care ocupă de asemenea funcția de prim-ministru, să revadă metodologia făcută sub conducerea partidului dumisale, anul trecut, cu privire la raportarea deceselor. A deceselor din spitalele Covid-19.

Nu aș vrea să arunc cu numere, pentru că nu am reușit să documentăm acest lucru, dar investigația noastră ne arată că există diferențe fundamentale între numerele raportate și cele reale. (…)

Vă spun că există indicii că există o diferență între decesele raportate într-o anumită platformă și în datele pe care le primea raportate Ministerul Sănătății. Sunt mai puține decese. Vorbim despre o statistică și o metodologie care trebuie clarificată”, a declarat Vlad Voiculescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.