Magazin din Ardud, amendat cu 10.000 de lei

În urma controalelor efectuate de către inspectorii DSV Satu Mare în perioada 4-9 aprilie, au fost aplicate zece sancțiuni contravenționale în valoare totală de 12.400 de lei.

Dintre acestea, o amendă contravențională în valoare de 10.000 de lei, pentru un magazin alimentar din Ardud, pentru comercializarea produselor alimentare neetichetate potrivit legislației în vigoare.

Două amenzi contravenționale în valoare totală de 2.400 de lei au fost aplicate pentru două magazine alimentare din Hodișa și Bârsăul de Sus, pentru comercializarea produselor alimentare în spații necorespunzătoare și neaprobate sanitar veterinar, respectiv șapte avertismente, pentru șapte producători particulari, din Piețele Agroalimentare, Piața Mare – 2, Someș – 1, Piața Mică – 2 din Satu Mare și Piața Carei – 2.

A fost pusă sub sechestru/reținere oficială cantitatea de 16,69 kg produse alimentare în valoare de 384 de lei, produse care au fost dirijate spre incinerare într-o unitate de ecarisare a teritoriului autorizată sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.