USR-PLUS nu-l mai sustine pe Citu !

Președintele USR-PLUS, Dan Barna, a anunțat că partidul pe care în conduce nu-l mai susține pe Florin Cîțu pentru funcția de lider al Guvernului.

În această dimineață am fost invitat de premier la o discuție, în care mi-a comunicat o decizie deja luată și transmisă președintelui României. Nu a existat o consultare anterioară legată de această decizie, cu atât mai mult când luni am stabilit că ne întoarcem la Guvernare și trecem de acest balet politic.

Este o decizie care aruncă coaliția de guvernare într-o criză majoră. Este o decizie prin care în acest moment premierul Florin Cîțu nu mai are susținerea alianței USR PLUS. Vlad Voiculescu încă din prima zi a intrat în lupta cu sistemul de sănătate, o luptă dificilă.

Transparentizarea actului de guvernare, construirea de noi spitale, concursuri la casele de sănătate, sunt toate măsuri de la Ministerul Sănătății care s-au lovit de un blocaj foarte mare.

Este o altă decizie unilaterală luată fără consultarea USR PLUS, fără consultarea mea. O decizie care confirmă din nou imaturitate și lipsă de înțelepciune politică. Am discutat cu președintele și vom găsi o soluție”, spune acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.