Drumeție pentru copii, părinți și bunici ! (Foto)

Copii, bunici și părinți au petrecut o zi admirabila în natura, alături de ghiocei, și „petice” de omat care sunt pe cale de duca. Evenimentul organizat de Asociatia „Cutezatorii Muntilor” a fost primul la care i-au invitat și pe bunici.

Drumetii au parcurs împreună un traseu în circuit, pornind din stațiunea Luna Șes până la Tinovul Trestia (rezervație naturală). Traseul este unul de revenire după perioada iernii, fără dificultate tehnică, poate fi parcurs în 4-5 ore (fără pauze), dar această durată poate fi mai mare în funcție de pregătirea fizică a participantilor.

A fost o zi foarte frumoasa, cu soare mult, căldură, un petic de zăpadă transformat în loc de popas și derdeluș, ghiocei și alte flori de primăvară, o energie pozitivă cu care vrem sa rămânem și la care sa ne reconectam în momentele mai puțin frumoase ale vieții, este povestea unei zile, descrisa admirabil de cei de la Asociatia „Cutezatorii Muntilor”.

Alegem sa ne bucurăm de experiența trăită împreună, primul eveniment la care am invitat și bunicii, pentru ca avem nevoie de mișcare la orice vârstă și avem nevoie de legături puternice între generații, dacă suntem binecuvântati cu o familie. Pentru că ne dorim în viitor un traseu frumos, pe care să-l poată străbate bunicii cu nepoții de mână, atractiv și suficient de provocator în același timp, pentru a nu fi considerat,, o plimbare în parc”, sperăm că această variantă să fie agreată de toate vârstele.

Cine ne ajuta sa împlinim acest vis? Mâna sus !”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.