Profesoară găsită moartă. Avea mâinile legate la spate și un căluș în gură

O profesoară din Medgidia a fost găsită moartă in propria casa. Femeia era pe jumătate dezbrăcată, cu mâinile legate la spate și cu un căluș în gură.

Alarma la 112 a fost dată de sora femeii, în jurul orei 09.00. Polițiștii sosiți la fața locului au avut nevoie de intervenția pompierilor de la Detașamentul Cernavodă pentru a debloca ușa, care era încuiată din exterior, iar yala blocată cu o cheie ruptă.

În casă, oamenii legii au avut parte de o imagine înfiorătoare. Femeia de 52 de ani era pe jumătate dezbrăcată, cu mâinile legate la spate și cu un căluș în gură. Legiștii au strâns din casă mai multe probe, iar polițiștii audiază deja în aceste momente mai multe persoane.

La data de 08.04.2021, IPJ Constanța a fost sesizat, prin SNUAU 112, de către o femeie despre faptul că sora sa, în vârstă de 52 de ani, a fost găsită decedată în locuință, fiind parțial dezbrăcată, având mâinile legate la spate și un căluș în gură. Ușa apartamentului în care a fost găsită femeia a fost deschisă de către lucrători ISU, aceasta fiind încuiată din exterior, iar yala acesteia fiind blocată cu o cheie ruptă”, spun polițiștii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.