Florin Cîțu anunță o nouă lege a salarizării

Premierul Florin Citu susține că România are nevoie cât mai repede de o nouă lege a salarizării. În acest context, Cîțu a solicitat deja ministerelor avizatoare să vină cu puncte de vedere pe memorandumul Ministerului Muncii referitor la acest act normativ.

În şedinţa de Guvern de astăzi am cerut ministerelor avizatoare să vină cu puncte de vedere pe memorandumul Ministerului Muncii referitor la legea salarizarii. Trebuie să venim cât mai repede cu o lege a salarizării”, a afirmat Florin Cîţu.

Totodată, premierul țării a mai subliniat faptul că nu crede că în această formă a legii vor mai exista sporuri sau dacă acestea vor mai exista vor fi doar pentru cazuri foarte speciale. În ceea ce privește aprobarea memorandumului, Florin Cîțu speră că acest lucru se va întâmpla săptămâna viitoare.

Mi-am exprimat public opinia, voi vedea cu ce formă va veni Ministerul Muncii în final după ce va discuta cu ministerele respective, dar, aşa cum am mai anunţat, nu cred că în această formă vom mai vedea sporuri sau dacă vor exista sporuri, acestea vor fi doar pentru o foarte, foarte mică categorie, cazuri foarte speciale.

Dar astăzi am spus ministerelor să vină cu avize, pentru ca săptămâna viitoare să aprobăm acest memorandum”, a mai adăugat premierul.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.