Trei scandalagii de la Petea, retinuti

Trei persoane au fost retinute pentru 24 de ore, în urma scandalului de aseară (duminica, 4 aprilie) ce a avut loc în Petea. Un mascat a fost lovit în cap cu un corp contondent, iar doi dintre scandalagii au suferit leziuni. Cei trei au fost dusi la Urgente.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, privind evenimentul din seara precedenta, s-a dispus reținerea pentru 24 de ore, a trei bărbați, din localitatea Petea, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

În cursul zilei de astăzi, 5 aprilie, cei trei indivizi vor fi prezentați în fata judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de larestare preventiva.

Va reamintim cu un scandal de pomina a avut loc duminica seara in cartierul de romi de la Petea. La fata locului au ajuns echipaje de la Politie si Jandarmerie, dar si mascati. Scandalagiii s-au lasat doar cu greu potoliti. Un mascat a fost lovit in cap cu un corp contondent si dus la Urgente. De asemenea, doi scandalagii au fost preluati de echipajele medicale si dusi la spital.

Mai multe persoane au fost duse pentru audieri, iar trei dintre acestea trei au fost retinute pentru 24 de ore. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.