Ce spun procurorii despre barbatul gasit mort pe malul Somesului ?

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare spun ca s-a reușit identificarea cadavrului găsit azi, 2 aprilie pe malul Somesului, în dreptul Palatului Administrativ. Este vorba despre un bărbat de 44 de ani, dispărut din data de 1 aprilie.

Potrivit procurorilor, familia victimei a prezentat organelor judiciare un bilet de adio, pe care bărbatul l-a lăsat în locuinta, înainte de a parasi casa.

Din concluziile preliminare ale medicului legist, din cadrul Serviciului de Medicina Legala, rezulta din examenul extern al cadavrului, ca decesul s-a produs de aproximativ 24 de ore, cadavrul prezentand mai multe plagi tăiate în zona gatului, antebratelor și abdomenului, posibila cauza a decesului fiind hemoragia externa. De asemenea, s-a apreciat, ca leziunile traumatice pot fi autoprovocate.

Procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, desfășoară în acest moment urmarirea penala, fiind analizata teza sinuciderii”, spune prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Anda Mihaela Marasescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.