Drumul spre Potau, receptionat de Consiliul Judetean (Foto)

Consiliul Județean Satu Mare a realizat recepția finală a drumului județean DJ 196 Potău – DN 19F. Sectorul de drum modernizat are o lungime de 3,6 km, iar valoarea totală a lucrărilor executate este de 3.120.994 lei (cu TVA).

Drumul reabilitat are o lățime de 6 metri. S-au montat 150 de metri liniari de parapeți metalici și s-au realizat 244 de accese la proprietăți.

Noua porțiune de drum modernizat va constitui și o legătură de acces spre noul pod peste Someș care va lega localitatea Potău din comuna Medieșu Aurit de localitatea Cărășeu, comuna Culciu. Vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Ioan Rus, șeful Serviciului Drumuri și Poduri, Marcel Faur și echipa din cadrul Direcției Tehnice, au analizat cu primarul comunei Medieșu Aurit, Marian Torok și viceprimarul Olah Szabolcs, cele mai bune măsuri de sprijin în vederea derulării în condiții optime a acestui proiect.

La sfârșitul lunii aprilie va fi predat proiectul tehnic, iar apoi va fi lansată licitația pentru construcția noului pod.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.