Încă o zi de proteste în țara ! Ce striga oamenii ?

Câteva sute de persoane protestează, astazi din nou în Capitala şi în mai multe oraşe din ţară, faţă de restricţiile impuse de Guvern.

În Bucureşti, aproxmativ 200 de persoane s-au strâns în Piaţa Universităţi şi au pornit în marş către sediul MAI. Protestatarii au steaguri tricolore, vuvuzele şi fluiere şi scandează „Libertate”.

De la sediul MAI, manifestanţii vor porni către Paţa Victoriei. Unii dintre participanţi au mască de protecţie, în timp ce alții nu au sau o poartă incorect. Protestatarii reclamă dictatura medicală.

Libertate, te iubim. Ori învingem, ori murim”, „Jos dictatura”, „Jos cu starea de alertă” se scandează pe străzile Capitalei. Proteste similare au loc în mai multe oraşe ale ţării.

Un nou protest împotriva restrictiilor Covid a avut loc în aceasta seara și în centrul municipiului Satu Mare. Cei care au protestat azi au fost cei din industria HoReCa.

Aceștia purtau pancarte pe care scrie: „La desert servim faliment”, „Mediul zilei: somaj”, etc.

Protestatarii și-au dat întâlnire la ora 19.00, în Pasajul „Corneliu Coposu”, de unde au pornit în marș spre statuia lui Vasile Lucaciu din Piața Libertății, apoi s-au întors la locul de plecare.

La Buzău, aproximativ 40 de persoane s-au strâns în Piaţa Dacia şi apoi au pornit în marş către Prefectură.

La Constanţa la protest participă aproximativ o sută de persoane, pentru a treia zi consecutiv.

Câteva zeci de persoane protesteză şi la Galaţi, iar în buzunarul unui băiat de 13 ani jandarmii au găsit un briceag. Totuși, în toate orașele, numărul participanţilor este mult mai mic decât luni seară.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.