Cei mai enervanţi gambleri pe care îi poţi întâlni la casino

Ai la dispoziţie 2 modalităţi distincte unde îţi poţi exersa norocul în materie de jocuri de noroc: cazinourile sau casele de pariuri stradale şi platformele online. De cele mai multe ori site-urile online sunt o prelungire a  agenţiilor de la tine din cartier, deci eşti familiarizat cu oferta lor. Rămâne doar să te hotărăşti care dintre cele 2 opţiuni sunt pe placul tău şi să plasezi cât mai repede pariul dorit. Şi totuşi, atunci când te joci poţi să întâlneşti o mulţime de pariori, unii plăcuţi şi alţii extrem de enervanţi. Astăzi, îţi vom vorbi despre cei clasaţi în a doua categorie.

Jucătorul agresiv

Ai trăit cu siguranţă experienţa de a pune un bilet netbet loto şi să fii deodată deranjat de un zgomot puternic, chiar lângă tine un jucător de păcănele izbeşte în mod repetat butoanele jocului din faţa sa. Altul chiar se exteriorizează la aşa maniera încât foloseşte în mod repetat expresii injurioase fără să ţină cont şi de prezenţa ta paşnică în agenţie. Asemenea lucruri deranjează vădit pe toată lumea, mai puţin pe cel care le practică şi care consideră că este dreptul lui să se manifeste în acest fel. Până la urmă, totul ţine de cei 7 ani de acasă, însă nu poţi nega faptul că tipologia unui astfel de jucător agresiv te deranjează. Exemplul cu sloturile este cel mai adecvat, pentru că acest tip de jucător se regăseşte cu predilecţie în faţa unui asemenea joc de noroc.

Bietul aparat este obligat să suporte izbucnirile nervoase ale jucătorului care, evident că pierde bani din moment ce recurge la aceste ieşiri violente. Dacă nu ştiai până acum acest lucru, atunci nu este prea târziu să cunoşti faptul că sloturile funcţionează în baza unei caracteristici tehnice care se numeşte RNG şi care distribuie aleatoriu un număr imens de combinaţii numerice care aliniază pe ecran simbolurile de joc. Totul este pur aleatoriu, norocul guvernează câştigurile, deci dacă eşti tipul nervos din faţa unui slot nu uita că totuşi joci cu o maşină!

Victima

Ai întâlnit cu siguranţă şi acest tip de jucător, în cazinourile şi casele de pariuri terestre. Dacă lucrurile merg bine şi câştigurile vin pe bandă rulantă, este cel mai jovial şi glumeţ om din încăpere. Această stare de spirit se schimbă instantaneu atunci când începe să aibă parte de câteva pierderi, caz în care se victimizează imediat. Pentru pierderile sale, este vinovat colegul de lângă el pentru că s-a uitat la aparatul unde joacă şi în acest mod.

Tot ceea ce îl înconjoară la un moment dat este vinovat de pasa proastă pe care o traversează şi simte nevoia să se victimizeze cu voce tare, incriminând pe toată lumea. Este evident că în acest caz nimeni nu este de vină decât el, care poate nu şi-a manageriat corect bugetul de joc sau a făcut pariuri mari pe care din nefericire le-a şi pierdut. Un asemenea jucător care se victimizează şi învinovăţeşte pe toată lumea pentru eşecul lui este unul de evitat, pentru că îţi va strica toată plăcerea pe care fără dubiu jocurile de noroc o induc.

Norocosul

Aici lucrurile se schimbă major, acest tip de jucător este cel pe care simţi că îl invidiezi de fiecare dată când câştigă. Se pare că tot norocul din lume îl însoţeşte şi indiferent unde s-ar aşeza banii încep să curgă instantaneu spre el. L-ai întâlnit cu siguranţă în faţa unui slot care nu se mai oprea din a-i pune pe ecran combinaţii câştigătoare una după alta sau la jocul de blackjack unde realiza de cele mai multe ori 21, luând potul de pe masă. Ai jucat imediat după el la slotul pe care tocmai îl părăsise însă ai experimentat imediat faptul că tu nu faci decât să cotizezi. Ţi se pare inexplicabil că puţin mai devreme jocul  dădea câştig după câştig şi în sfârşit când te-ai aşezat în faţa lui sperând la acelaşi lucru, realitatea este cu totul alta.

Nu trebuie să învinovăţeşti pe nimeni, aminteşte-ţi doar că este un joc de noroc şi tratează-l ca atare. Dacă zeii norocului nu te însoţesc şi îl prefera de fiecare dată pe norocosul de lângă tine, spune-ţi un singur lucru, este un norocos patologic, norocul îl iubeşte şi lasă lucrurile aşa cum sunt. Este sigur la un moment dat că norocul te va căuta şi pe tine aşa că joacă liniştit mai departe şi bucură-te de magia ce care sloturile îşi aduc pe ecran simbolurile tematice.

Jucătorul ce vrea să devină profesionist

Este cel mai uşor de identificat din marea de jucători prezenţi într-un cazinou. În primul rând îl vei vedea îmbrăcat decent, adesea cu ochelari de soare, pentru că în opinia lui va trece neobservat. Dimpotrivă, prezenţa lui se face remarcată imediat pentru că îi simţi efectiv ochii aţintiţi asupra ta şi a cărţilor de joc pe care le ai în mână. Ai ghicit, este jucătorul care tinde să devină profesionist şi care face act de prezenţa la mesele de poker, în special acolo unde se vehiculează sume mari. Nu o să-l vezi luând loc la o asemenea masă pentru simplul fapt că nu are bugetul adecvat de joc însă va trăi alături de tine senzaţiile unei mâini bune de poker care îţi va aduce potul de pe masa de joc dar se va şi întrista de fiecare dată când pierzi.

Nu este exclus să îl vezi cu un pahar de băutură în mână şi să se aşeze chiar lângă tine într-o pauză de joc cu scopul declarat de a-ţi cere sfaturi. Este adesea enervant dar aspiraţia sa este una nobilă aşa că merită să îi dai puţină atenţie. Cine ştie, peste câţiva ani când va fi câştigat turnee WSOP şi va purta mândru la mână câteva brăţări de campion, o să îşi amintească despre tine şi o să povestească această întâmplare. Până atunci fi tolerant, învaţă-l câteva tipsuri şi bucură-te în continuare de joc.

Gamblerul emoţionat

Este un personaj atipic în lumea jocurilor de noroc pentru simplul fapt că emoţiile nu fac bine unui jucător. Dacă te gândeşti că îl ai în faţă ca şi jucător la o masă de poker, atunci încă din start ai un avantaj imens, îl citeşti ca pe o carte deschisă. Emoţiile i se zugrăvesc atât de bine pe chip încât ştii de fiecare dată când să plusezi sau dimpotrivă, când să te retragi din joc, câştigând de fiecare dată.

Poate contracara expresivitatea feței prin adăugarea unui ochelar de soare pe faţă dar atunci mişcările corpului sunt cele care îl trădează. Nu îşi poate ascunde emoţiile aşa că este de fiecare dată o pradă uşoară pentru jucătorii experimentaţi. Dacă eşti un asemenea jucător atunci cele mai indicate jocuri de noroc sunt păcănelele, pentru că indiferent de emoţiile pe care le ai ele îşi fac treaba fără să decidă câştiguri în funcţie de trăirile pe care le ai.

Probabil că mai sunt şi alte tipuri de jucători, însă cei prezenţi în această recenzie sunt cei mai edificatori pentru industria jocurilor de noroc. Îi găseşti întotdeauna în preajma ta de fiecare dată când calci pragul unui cazinou şi îi identifici imediat în funcţie de trăirile pe care le au. Nu îi băga în seamă, concentrează-te la joc şi lasă adrenalina să te învăluie puţin câte puţin!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.