27 martie – Ziua Mondială a Teatrului (Video)

Celebrăm azi încă un an de teatru. Un an sub semnul întrebării. Rememorăm aspecte care au schimbat vieți din temelie. Inevitabil revocăm tulburările la care am fost supuși, dar mai presus de toate suntem mândri de felul în care am reușit să ne ducem mai departe mesajul, atunci când acest lucru părea imposibil, și recunoscători pentru momentele în care publicul și-a arătat loialitatea și a putut fi alături de noi în sala de spectacol.

Nu ne-am dat bătuți, iar dacă pandemia ne-a închis ușa în nas, noi am desenat ferestre și am găsit căi de a intra în casele și sufletele oamenilor prin mijloace alternative. Am repetat, am jucat și am trăit pe scenă, cu încăpățânare și determinare. Fiindcă asta ne este menirea. Dacă tragem acea linie imaginară, putem spune că am învățat multe, am crescut, și purtăm cu noi o dorință nespusă, dar subînțeleasă, spre un viitor sigur.

Încheiem prin a ne aduce aminte cu drag și a ne înclina artiștilor care au rupt rândurile în acest an și au plecat dintre noi, lăsând un gol imens, dar și un respect incomensurabil pentru viețile dedicate scenei.

Dorim să le urăm colegilor de breaslă din țară și din lume răbdare, înțelepciune și perseverență. La mulți ani, cu săli pline și sănătate!”, este mesajul actorilor satmareni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.