Demn de luat în seama ! Un medic clujean propune anihilarea coronavirusului cu radiație ionizantă

După cazul doctoritei din Oradea, Flavia Grosan, care a venit cu o alta logica în tratamentul bolnavilor cu Covid, iată ca un alt medic din Cluj-Napoca propune și el o alternativa la „tratamentul oficial”.

Demn de remarcat este faptul ca (spunem noi), metoda propusa de medicul clujean, poate fi folosita în tratamentul majoritatii bolilor virale ori bacteriene, putand reprezenta, într-adevăr, o inovatie medicala de rasunet. Alternativa de tratament propusa de medicul clujean are o logica greu de zdruncinat, doar reavointa poate sa ii pună obstacole.

Medicul clujean Horia Maniu propune o metodă inedită de anihilare a SARS-CoV-2. Aceasta folosește radiaţia ionizantă, radiaţie care ar putea influenţa câmpul electrostatic al virusului. Ideea sa este susţinută de specialişti în domeniu.

Studiind rezultatele unor cercetători chinezi, am descoperit că există posibilitatea modificării câmpului electrostatic prin expunerea SARS-CoV-2 la un fascicul de radiaţie ionizantă, cu potenţiale modificări funcţionale sau chiar structurale ale virusului SARS-CoV-2, care să-i atenueze cel puţin infecţiozitatea sau chiar să o anuleze”, a declarat doctorul Horia Maniu.

Profesorul Doctor Gabriel Kacso, de la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca, medic primar de radioterapie şi oncologie medicală, coordonatorul echipei medicale din Centrului de Radioterapie Amethyst Cluj, susţine ideea medicului clujean.

Cred că sunt două paliere de cercetare. Unul este la nivelul analizei virusului SARS-CoV-2, care ne-a demonstrat că este un adversar redutabil. Acolo sunt patru proteine care interacţionează între ele şi care îi dau un anumit comportament. Este proteina spyke (S), proteina de înveliş (E), proteina de membrană (M) şi nucleocapsida (N). Cele mai importante sunt comunicările între M şi N şi acolo, acest câmp electrostatic care le menţine într-o anumită formă şi care influenţează multiplicarea virală şi, prin comunicarea cu proteina S, infecţiozitatea, acolo le putem influenţa cu diverse forme de energie aplicate din exterior”, a declarat Gabriel Kacso.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.