Procurorii fac verificari la IPJ Satu Mare

Procurorii Directiei Generale Anticoruptie (DGA) Oradea fac verificări la sediul Inspectoratului de poliție Judetean Satu Mare. Mai multe birouri au fost sigilate, iar procurorii au ridicat mai multe documente aferente unor contracte de achizitii ce vizeaza lucrari de reabilitare la sediul IPJ.

Din informațiile pe care le avem, ancheta vizeaza mai mulți polițiști. Potrivit unor informatii, exista suspiciuni care planeaza asupra unor angajati ai institutiei, nereguli cu privire la contractele de achizitii ce vizeaza reabilitarea sediului inspectoratului de Politie.

Verificarile se realizează în clădirea în care îşi desfăşoară activitatea Serviciul Logistic, cel de Ordine Publică, Serviciul de Investigare a Infracțiunilor Economice, Centrul de Reținere și Arestare Preventivă și Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei sătmărene, de unde mai multe echipaje ale DGA Bihor ridică documente. Potrivit unor surse, ancheta vizeaza mai multi sefi din cadrul Politiei satmarene.

Conform unor surse neoficiale, procurorii doresc sa lamureasca anumite aspecte privind contractele de achizitii in ceea ce priveste inlocuirea unor geamuri dar si la renovarea a catorva spatii.

Actiunea este in desfasurare. Vom reveni cu amanunte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.