O tânăra își cauta părinții bilogici în judetul Satu Mare (Foto)

O tânăra născută la Carei, apoi adoptata de o alta familie, își cauta parintii biologici. Iată mesajul Timeei Kraiczar. Tânăra a postat un mesaj pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/theneverforgottenromanianchildren/

Cele mai bune gânduri din Anglia!

Numele meu la naștere a fost KRAICZAR TIMEA KATALIN, născută la 4 octombrie 1993 în CAREI. În data de 3 noiembrie 1993 am fost internată la leagănul de copii și am fost adoptată în 1995 de o familie minunată din Satu Mare. Sunt în căutarea mamei mele biologice, pe nume KRAICZAR IOANA ECATERINA. Numele tatălui meu figurează ca fiind necunoscut. Îmi doresc foarte mult să aflu trecutul meu, dacă mai am frați / surori, să îmi cunosc adevărata familie.

Știu că este foarte dificil să îmi găsesc rudele, dar nimic nu este imposibil și sper cu ajutorul acestei pagini minunate și cu ajutorul vostru, să vină clipa în care îmi voi cunoaște familia biologică.

Vă rog din suflet sa DISTRIBUIȚI și să mă ajutați în căutarea mea, îmi doresc din tot sufletul meu ca distribuirile voastre să ajungă la mama și la frați/surori (daca am), orice părere de a voastră și indiciu este binevenit.

M-am stabilit în Anglia, unde sunt căsătorită și am o viață foarte frumoasă.

Dacă o să ajung să îmi cunosc familia mea, sunt dispusă sa merg în orice țară pentru a mă întâlni cu ei”, este mesajul tinerei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.