Baschet: CSM Satu Mare a luat bataie la Targoviste (Video)

CSM Târgoviște a câștigat meciul de pe teren propriu cu CSM Satu Mare, scor 70-66 (27-15, 13-19, 13-18, 17-14). Partida din Sala „Ioan Valerian” a contat pentru turneul 9 din Liga Națională de baschet feminin.

Elevele lui Cătălin Tănase au reușit un rezultat surprinzător, în condițiile în care Satu Mare pierduse doar în fața lui Sepsi în acest sezon și era favorită clară.

Echipele de start

Târgoviște: Stoenescu, Chivu, Petrof, Irimia, Toma

Satu Mare: Kilin, Podar, Goss, Cuic (Pop), Bright.

Satu Mare a început meciul cu un run de 6-0, dar trupa din Dâmbovița a oferit o replică puternică. Astfel, la jumătatea primului sfert conducea cu 13-7 și după primele zece minute avea un avantaj de 12 lungimi, 27-15. Până la pauză, oaspetele au reșit să mai reducă din ecart, astfel că tabela indica 40-36 după prima repriză.

Formația pregătită de Lopez Alonso a început sfertul trei și mai motivată, astfel că a reușit să se apropie la un doar un punct de Târgoviște înainte de sfertul decisiv, scor 53-52. CSM Satu Mare a egalat după un three-point play reușit de Claudia Cuic (Pop), 55-55, dar Stoenescu și Irimia au dus scorul la 60-55. În partea a doua a ultimului act, sătmărencele s-au apropiat de mai multe ori la două puncte de Târgoviște. Cu 9 secunde rămase din meci, Bright înscris printr-un lay-up, 68-66. Stoenescu a risipit orice emoție pentru echipa ei după ce a transformat două libere cu 7 secunde rămase din meci.

Principalele marcatoare

Târgoviște: Stoenescu 25 de puncte, Chivu 23 de puncte, Irimia 11 puncte

Satu Mare: Cuic (Pop) 26 de puncte, Bright 26 de puncte, Goss 11 puncte.

Sursa video: www.baschet.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.